Entries by Admin

Aktviteti i shumëfishtë në Shqipëri

Rezultatet e studimit “Evropa 2038” u prezantuan në një aktivitet të organizuar në Fakultetin e Shkencave Sociale ku morën pjesë student, organizata të rinisë, punonjës socialë të shkollave, media dhe pëfaqësues nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë. Anëtarët e projektit Edmond Dragoti dhe Rudina Rama prezantuan dhe diskutuan me pjesëmarrësit gjetjet e studimit. Të […]

Emisioni televiziv

Me date 16 Mars 2017 projekti dhe gjetjet paraprake për Shqipërinë u prezantuan në emisionin e mëngjesit , në kanalin televiziv Ora News. Prezantimi u realizua nga Rudina Rama, anëtare e ekipit të projektit. The films can be found here: https://www.youtube.com/watch?v=1UmsPdd6rr8 https://www.youtube.com/watch?v=nXJKGWbiu3o